love is not everything .


hey there , assalamualaikum :)
love is not everything ? yeah . etu ayat bagi orang yg single mcm aku -,-

 
bile kapel , ayat tuh tk jadi mcm tuh da .
da jadi mcm neh ,
LOVE IS EVERYTHING . ILOVEYOU POREBER N EBER BLA BLA BLA .
aish , pegy belog tuh tengok sweet couple .
pegy Fesbuk tuh tengok sweet couple .
pegy situ tgok orang syok kapel .
pegy sana tgok orang ber - baby laa ber - sayang laa .
sume tmpat laa ade sweet couple .
duh , mcm tawu-2 jea na wat aku jeles kan .
aku tk jeles ? hell no . ofcoz jeles okayy >.<
da laa , kalau tk kapel pon , aku still hidop sehat walafiat .
tade sesak nafas ke hape ke , okay jea :p
Ehhh , TAK MATI PON LAA KALAU TAK KAPEL .
ceh poyo gilerr .
p/s : Husnul Hadi , aku pinjam status kau kejap yea ;p
 I'm single but my heart already taken



S I N G L E :)



 

segala LIKE dan komen , amat amat di hargai . iloveyouu! :D

8 flying kiss ♥:

siti suraya said...

teeet , hehe . lek lu ~ umo muda agy tu . akak dah masuk U , baru jumpa yg betul2 serasi dgn akak . tu pun U lain2 . chill yaw (:

Fatma Diyana MB. said...

single lagi best laa. kan-kan ? hee.

btw. geram dengan blog ni. comel sangt ! hee :D

Elahh Booncet said...

ngee , thanks sist <3 i will :)

vioLet -zati- said...

>,< single lah best.ahah :DD

Elahh Booncet said...

yeah , HIDOP SINGLE xD
thanks , belog laen lg comel laa :)

MissyNursy ♥ said...

ahaha..like thiss blog! warne feveret okeyh! ala dikk, xpe..mude lg! long journey to go..msti jumpe sumone nnt! :)

Elahh Booncet said...

thanks a lot sist . my fevret kaler too , PURPLE :D ngee , insyaAllah :)

farhana said...

agree :)